вівторок, 1 липня 2014 р.

"Школа організаційного розвитку"

Технології самі  собою не можут побудувати сильне суспільство, країну чи глобальний світ. Це під силу лише активістам, журналістам, бібліотекарям, педагогам-викладачам та громадським організаторам, які зможуть використати технологічні інструменти на благо людства та побудувати справжнє громадянське суспільство. 

 
У Форумі НГО м. Житомира "Школа організаційного розвитку", який проходив у приміщенні готелю "REIKARTZ", прийняли участь представники: громадських об'єднань, неурядових організацій нашого міста, ЗМІ,  малого та середнього бізнесу, які впроваджують й розвивають соціальне підприємництво і зорієнтовані на вирішення проблем громади; безпосередньо особи, що опікуються питаннями розвитку громадянського суспільства, які зможуть поширити отримані знання і досвід серед членів ОГС та місцеві ЗМІ. 
Форум НГО м. Житомира "Школа організаційного розвитку - 2014" організовано НГО "Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів" у партнерстві з ЖОГО "Пулинський громадський та бізнес центр" за спріяння Відділу преси, освіти та культури Посольства США.
Серед присутніх найбільш цікаві проекти представили ЖОМГО "Сучасний Формат", МБФ "Місія в Україні", МГО "Бізнес-клуб "Європейський", ММГО "IYF" (Міжнародне Молодіжне Спілкування" та Обласна благодійна організація "Планета для дітей".
Було дуже приємно, що креатив-проект нашої бібліотеки "Мережевий бібліоМур@шник" був відзначений як справжня інновація у бібліотечній роботі. 
 
 
На інтерактивних тренінгових сесіях учасники Форуму захистили свої проекти, які були розроблені під час навчання у творчих групах та отримали за це відповідні сертифікати.

Немає коментарів :

Дописати коментар