понеділок, 2 лютого 2015 р.

Зустріч на Планеті друзів

Зустрітись з book-тренерами Ох і Ах та пані Арт-майстер змогли вихованці гуртка "Милосердя" Житомирського міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради (кер. Світлана Іщук) під час психологічного театру-імпровізації "Планета друзів, або абетка спілкування". 

Кожен учасник заходу за допомогою арт-терапевтичної техніки "Відчуй серцем друга!" мав можливість "оживити" іграшкового ведмедика, зв'язаного гачком читачами бібліотеки, щоб мати постійного друга для спілкування.  
 
Машенька з казки "Три ведмедя", роль якої чудово виконала наша читачка Анастасія Бондар, запросила дітей у віртуальну подорож "Ведмежими стежками Країни казок".
А за допомогою волонтерів, студентів  ЖДУ ім. І. Франка присутні дізнались з книжок бібліотеки цікаві факти про одного з найбільш грізних хижаків в дикій природі. До речі, один з волонтерів, Дончев Філіп мав можливість здійснити свою давню мрію, про яку нам відомо з того часу, коли він був читачем відділу обслуговування учнів 5-9 класів, - стати справжнім бібліотекарем,
 нехай на годину. 
Приємним подарунком для усіх учасників дійства стали незвичайні цукерки "Привітання ведмедика Бо".

Немає коментарів :

Дописати коментар