пʼятницю, 25 вересня 2015 р.

Я так відчуваю цей світ…

Незвичайна, чарівна зустріч зібрала в читальному залі Обласної бібліотеки для дітей багато гостей, серед яких відомі митці Житомирщини, партнери та читачі.

 Творчий вечір  “Я так відчуваю цей світ…” поетеси, громадського діяча, хормейстера та диригента, члена Спілки Письменників Ізраїлю та Міжнародної гільдії письменників Валентини Бендерської розпочався з присвячених життю та творчості поетеси театралізованих композицій краєзнавчого театру книги «Аркадія». 


Композиції були створені за авторським сценарієм бібліотекаря  Любові Пєсковець.
 Під мультимедійний супровід "Людина світу" актори театру, працівники та читачі відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів допомогли присутнім зануритись в атмосферу музичної творчості та мистецтва слова.
Під час заходу була презентована нова книга Валентини Бендерської «Асфоделі непізнанний профіль», до якої увійшли вірші, переклади з польської мови та пісні на її поезії.
 Деякі з них пролунали на вечорі у виконанні вихованців продюсерського центру краси і таланту «Індіго» та викладача студії  Ірини Марченко, 
представника Польського дому Тетяни Денисевич,
 автора та виконавиці власних пісень, 
композитора Лариси Бойко, 
читача бібліотеки Тимофія Кабакова і 
студентів Музичного училища ім. О. Косенка Тетяни Танської та Крістіни Тимощук.
Серед приємних подарунків-сюрпризів Валентині Бендерської - чудовий виступ вокальної студії «Акорд» Житомирського Державного Політехнічного Університету (художній керівник Л. Голуб), 
вітання від колег, відомих житомирських поетів: 
 Олега Озаряніна, 
Марії Рудак, Олени Корж, Людмили Лашкул, Тетяни Воронової та інших.
 Незвичайні творчі подарунки поетесі від акторів театру «Аркадія» , завідуючої відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів Тетяни Данилевич, бібліотекаря і автора-виконавиці пісень Світлани Смірнової, акордеоніста та читача бібліотеки Антона Глазюка теж не залишили байдужими ні глядачів, ні пані Валентину!
 Разом із акторами вона активно долучалась  до творчого спілкування з  аудиторією 
та натхненно декламувала свої вірші. 

Немає коментарів :

Дописати коментар