четвер, 26 травня 2016 р.

Патріотично-мистецька акція "За мирне небо над Україною"


Патріотично-мистецька акція «За мирне небо над Україною» зібрала багато друзів, партнерів, студентів-волонтерів та читачів бібліотеки.
 Наші гості, викладач художніх дисциплін Рачкован О. М. та учні вихованці  Пулинської школи мистецтв ділились своїм творчим доробком і поглядом на сьогодення, представляючи учасникам акції соціально-мистецькі плакати
 «Діти проти війни». 
Вони є «відбитком» тих подій, які упродовж останніх двох років відбуваються в Україні, вкарбовуючись у пам’ять людських сердець.
 Діти, створивши своєрідний мистецький Майдан, словом та пензлем захищали свою Україну-неньку, просили миру в янголів-охоронців.
 Їх роботи у сучасному стилі мистецтва – плакату - високо оцінили директор обласної бібліотеки для дітей Житомирської обласної ради, заслужений працівник культури України Ольга Лепілкіна, начальник управління сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації, письменниця Світлана Гресь, голова Міжнародного братства імені Юрка Гудзя, 
поетеса Марія Рудак.
На постійному скайп-зв’язку з бібліотекою перебували учні Лисичанської школи №3 Попаснянського району ( Луганська область). Координатор Локального Центру громадянської освіти «Квартал МироТворчості» Тетяна Данилевич та волонтер, військовий капелан, викладач уроків безпеки «Школи життєтворчості» Костянтин Тарабукін розповіли про роботу на  бібліотечній платформі «Кварталу МироТворчості», запросивши до співпраці студентів-волонтерів, вчителів образотворчого мистецтва та художньої культури міста Житомира та області.
Окрасою заходу став виступ автора та виконавиці власних пісень, бібліотекаря Світлани Смірнової. Під час заходу вона як регіональний представник української компанії еко-бренду для всієї родини «Джерелія» вручила Олені Рачкован почесну нагороду від бібліотеки «Акорди творчого єднання»
 та від себе - прикрасу карпатських майстринь.
За партнерську роботу в межах Локального центру громадянської освіти «Квартал МироТворчості» почесну нагороду від бібліотеки «Акорди творчого єднання» отримали наші чудові партнери.
 

Немає коментарів :

Дописати коментар