вівторок, 27 березня 2018 р.

Подія, яку не можна пропустити - ІІ Житомирський книжковий форум «ДієCлово»

Особливою подією березня став ІІ Житомирський книжковий форум «ДієCлово», на якому були представлені 19 видавництв, відбувалися творчі зустрічі, круглі столи, майстер-класи та автограф-сесії з відомими письменниками України.
Його можна назвати справжнім святом книги, авторського слова, живого спілкування книголюбів із авторами.

Діти радісно зустрічали Анатолія Качана - письменника, твори якого широко представлені в хрестоматіях та антологіях української дитячої літератури, який у перший день форуму завітав до бібліотеки. Він презентував читачам багатокольорову книжку лірики та ігрової поезії 
«За нашим садом грає море» 
з ілюстраціями Шевченківського лауреата Костя Лавра.


Цікаво було побувати під час форуму на творчій зустрічі з Анастасією Левковою, літературознавцем, журналісткою, авторкою роману «Старшокурсниця. Першокурсниця». Дізнатись про те, як це – бути підлітком на початку 2000-х, познайомившись з щоденником Лілії Маринник.

 Експозиція «БібліоСловоДіє» нашої бібліотеки, на якій ми популяризували творчість дитячих письменників Житомирщини привертала увагу відвідувачів форуму.


 Неперевершений виступ Сергія Соловйова, керівника театру-студії ляльок маріонеток "Compliment", надовго залишиться у пам’яті кожного житомирянина.


Немає коментарів :

Дописати коментар