пʼятницю, 20 квітня 2018 р.

Неймовірна «регата» тінейджерів «Під книжковими вітрилами»


Час події: 19 квітня 2018 року. Місце події: читальний зал відділу обслуговування учнів 5-9 класів. АЩО ВІДБУЛОСЯ? Обласний тур «Teenager’s time – час тінейджерів» Всеукраїнського конкурсу дитячого читання 
«Книгоманія – 2018»!


Урочисте відкриття конкурсу розпочалося з театралізованої композиції «Курс флотилій до порту «Літературна майстерня Жуля Верна». А потім почалося… Під час конкурсу флотилії бригантин юних капітанів «Супер-6» та «Зіркова-7» вирушили у неймовірне плавання під книжковими вітрилами.


Конкурсанти відповідали на запитання літературних онлайн-вікторин, представляли літературні  новинки, влаштували цілий «Аукціон цікавих повідомлень про книгу» та презентували авторську рекламну листівку «5 топ творів тінейджера». 
Перші місця і звання «Читаючий-супертінейджер» отримали  Марина Крошка, учениця 6 класу (м. Житомир) та Владислав Шадура, учень 7 класу (м. Овруч). Друге місце здобули Вадим Опанасюк, учень 7 класу (м. Новоград-Волинський) та Вікторія Друщиць, учениця 6 класу (м. Хорошів). Третє почесне місце здобули Анастасія Шкіль, учениця 7 класу (м. Брусилів) та Анна Пташник, учениця 6 класу (м. Андрушівка).
А для присутніх на заході бібліотекарів, у супроводі яких юні конкурсанти прибули на змагання, в пересувному міні-музеї громадянського подвигу військових капеланів і волонтерів м. Житомира "Воїни Світла" була проведена презентація мистецько-патріотичної виставки-експозиції «З Україною в серці» з Костянтином Тарабукіним, військовим капеланом, керівником благодійного фонду «Молодь за майбутнє», регіональним керівником християнської скаутської організації «Royal Rangers».

 Власне, старт усім цікавим подіям дав своїм виступом Богдан Данильчук, трубач, студент Житомирського музичного училища імені Віктора Косенка. А Данило Кучерук (м. Попільня), саксафоніст, учасник конкурсу – підтримав.
Переможці повернулися додому з цінними подарунками від обласних управлiнь культури та туризму, сім'ї, молоді і спорту та Головного територіального управління юстиції в Житомирській області, а також від Людмили Зубко і кав’ярні «Львівська майстерня шоколаду в Житомирі».
 Не втрималися від подарунків особисто від себе і розчулені члени журі: голова Світлана Штатська (Гресь), Світлана Соболевська, Ігор Шурпан, Олександр Фещук та Олена Корж. 


І навіть книгозбірня, в ім’я справедливості, не залишилася без подарунків. Звичайно, головним стали НАЙКРАЩІ ЧИТАЧІ – учасники конкурсу.

Немає коментарів :

Дописати коментар