четвер, 24 травня 2018 р.

#Бібліо-event «Всі ми родом з дитинства»


1 червня 2018 року з 10.00 до 12.00 Житомирська обласна бібліотека для дітей (вул. Пушкінська, 36) проводить бібліо-event «Всі ми родом з дитинства». Локації будуть розташовані на другому старому бульварі Пушкіна.
Акція проводиться з метою промоції української дитячої книги та сімейного читання.
Запрошуємо дітей міста відзначити Міжнародний день захисту дітей разом із бібліотекою!
Біля локації «Від книги до творчості» на літературно-ігровій галявині «Королівство дитячих книг» book-тренери Ох та Ах, бібліотекарі відділу обслуговування учнів 5-9 класів проведуть гру-вікторину з елементами театралізації, долучаючи до дійства юних гостей заходу. За вірні відповіді кожен учасник отримає кольорову картку, яка дасть можливість створити творчу роботу «Мапа дружби планети Земля». 
 Долучившись до благодійної акції «Книги з добрих рук» можна буде отримати в подарунок збірку поезій чи оповідань житомирських письменників-партнерів бібліотеки, прочитавши з неї вірш чи невеличкий абзац.
Діти та дорослі будуть мати змогу сфотографуватись у селфі зоні за театр-ширмою «Сонячне слово від читайлика!», стати гостем мікрофон-студії «Кольорове слово» та отримати рекламні листівки. Гарних вам бібліорозваг, святкового літнього настрою та приємних вражень! 


Немає коментарів :

Дописати коментар