пʼятницю, 26 січня 2024 р.

Кава з капеланом «В активній життєвій, творчій і духовній позиції кожного – наша перемога»

На патріотичну платформу «Квартал МироТворчості» до бібліотеки завітав Олександр Прокопенко, військовий капелан Херсонської зенітної ракетної бригади.

Зустріч з бібліотекарями відбувалась у форматі «кава з капеланом». Сьогодні, коли в Україні відбувається страшна війна, всі ми переживаємо страх, біль, втрату рідних, близьких нам людей.

Як віра в Бога допомагає долати всі ці переживання бійцям на фронті, бібліотекарям розповів Олександр Прокопенко. 

Говорили про стійкість наших воїнів, які з початку повномасштабної війни з підступним ворогом кров’ю здобувають перемогу, про цінність низки спільних акцій, що проводить бібліотека для своїх читачів та їхніх батьків з патріотичного виховання.

На завершення зустрічі бібліотекарі передали воїнам на передову збірки поезій житомирських письменниць Марії Павленко і Галини Цепкової і листівки-побажання, на яких відтворені малюнки вихованців гуртка «Образотворче мистецтво» Житомирського міського центру науково-технічної творчості учнівської молоді (кер. Альона Мінчук). Серед авторів малюнків – юні художниці Олександра і Аліна Ковальчук, Анна Лисюк, Софія і Альбіна Андрющенко, Софія Кіпчук, Марія Купрієнко, Мілана Шведова, Анастасія Баргилевич, Онищенко Дар'я.













Немає коментарів :

Дописати коментар