вівторок, 4 лютого 2014 р.

Захоплююча подорож у світ фотомистецтва

Завжди приємно, коли знаходиться людина творча, оригінальна, сучасна яка займаючись самоосвітою і засвоївши цікаві комп’ютерні програми готова поділитись своїми знаннями, уміннями  з іншими. Такою людиною є Оксана Ткачук,волонтер, мама  читачки нашої бібліотеки.
За її допомогою усі бажаючі, від бібліотекаря до  читача будь-якого віку , можуть навчитись здійснювати пошук таких програм в мережі інтернет та застосувати набуті знання на практиці. Перші майстер-класи «Захоплююча подорож у світ фотомистецтва» Оксани Ткачук з  користувачами  викликали інтерес дітей до таких зустрічей та підтвердили що займатись в об’єднанні «МІСТО-Онлайн» в рамках просвітницької програми «Світ навколо тебе»  цікаво та корисно. Щоб навчитись створювати незвичайні  фото-колажі, авторські альбоми за допомогою комп’ютерних програм, а також знайомитись з новинками літератури відповідної тематики приєднутесь до нас.
 
                         

9 коментарів :

  1. Із задоволенням хочемо приєднатися до вас, шановні колеги. щоб навчитись створювати незвичайні фото-колажі, авторські альбоми. Будемо приїздити до вас і переймати досвід. Бажаємо успіху!

    ВідповістиВидалити
  2. Шановні колеги! Завжди рада поділитись досвідом роботи. Пропоную ознайомитись з нескладною програмою.Перегляньте цей матеріал:
    http://pizap.com/pizap-app.php?initialstate=collage&width=1276&var1=
    http://ru.photofunia.com/
    http://funny.pho.to/ru/

    ВідповістиВидалити
  3. ОЧень приятно знать,что есть такие люди, которые могут уделить время детям в компьтероном росте!

    ВідповістиВидалити
  4. Спасибо. Я очень рада, что мои знания пригодились и я могу поделиться ими. Сейчас детей довольно сложно чем-то удивить. И у меня это получилось. Рада, что деткам понравились мои занятия. Буду стараться удивлять и делать ярче детский мир.

    ВідповістиВидалити
  5. Спасибо. Я очень рада, что мои знания пригодились и я могу поделиться ими. Сейчас детей довольно сложно чем-то удивить. И у меня это получилось. Рада, что деткам понравились мои занятия. Буду стараться удивлять и делать ярче детский мир.

    ВідповістиВидалити
  6. Интересная идея учить детей идти в ногу со временем.Успеха в этом начинании!!!




    ВідповістиВидалити
  7. Дорогие друзья! АРТ-группа библиотеки приглашает к сотрудничеству всех, кто готов поделиться своими знаниями в освоении интересных компьютерных программ с нашими читателями и принять участие в увлекательной онлайн-игре.Какой?Обсудим при встрече.

    ВідповістиВидалити
  8. Умнички! Продолжайте в том же духе!!!

    ВідповістиВидалити