четвер, 13 лютого 2014 р.

Як Вінницькі бізнесмени щедро гроші бібліотекарям роздавали



Команда програми «Бібліоміст» організувала у приміщенні Обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Тімірязєва м. Вінниці цікавий тренінг для представників бібліотек з налагодження співпраці з місцевим бізнесом, які подали заявки для участі у ньому з описом ідеї свого майбутнього проекту. Дуже рада, що змогла прийняти у ньому участь представив авторській креатив-проект «Бібліомурахи на інтерактивній мережевій галявині».



                                     
В рамках тренінгу мала змогу отримати необхідні знання про те, як готувати та продавати свої ідеї бізнесу. Цікаво було захищати проект у форматі презентації для ліфту перед бізнесменами Вінниці: Сергієм Малачковим, власником Центру зору «Оптимал», Тетяною Брижчук, власником ТМ МегаСмак та отримати від них хоч і віртуальних 6000 доларів, а все одно гроші.
Тренінг «Партнерство бізнесу та бібліотек» провели на високому професійному рівні Марина Саприкіна,експерт з КСВ, керівниця Центру «Розвиток КСВ» та Ольга Янковська, координатор освітніх програм Центру «Розвиток КСВ». Вони змогли налаштувати усіх учасників тренінгу на перемогу «зарядивши» енергетикою впевненості у свої сили та можливості, подарували своєрідний ключик успіху для особистого розвитку та впровадження ще досконаліших проектів, навчили працювати в творчих командах. Дякуємо їм за це.
Цікаво було під час екскурсії подорожувати залами Обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Тімірязєва. Вражень багато, а ідей ще більше. 

9 коментарів :

  1. Приємно , що бiблiотекарiв моєї улюбленої бiблiотеки запрошують на цiкавi тренінги . Бажаю стати учасником проекту " Бібліомурахи на інтерактивній мережевій галявині "

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. З великою радістю приймемо тебе, Олександра до команди бібліомурах "Сотня ботанів".

      Видалити
  2. Пані АРТмайстер Тетяна Данилевич, Ви справжня бізнес - леді, бажаємо вам, щоб віртуальні 6000 доларів, в найближчий час стали для Вас реальними. Ви молодці, успіхів Вам.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дорога Всезнайка! Дякую за чудові побажання.Сьогодні відправила презентацію для ліфту грантового пілотного проекту "Бібліомурахи на інтерактивній мережевій галявині"на конкурс.Якщо пощастить, то може і вам запропоную приєднатися до нього.Бажаю і вам реалізовувати ващі проекти в життя.

      Видалити
  3. Ухтишка! Як я Вам щиро заздрю, пані Тетяно, що Ви побували на такому цікавому навчанні!. Та що там заздрю... радію за Вас. Так тримати!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Для мене Ващі коментарі мов бальзам на душу, моя дорога онлайн-подруга.Ухтишка, як ви вмієте написати.Із задоволенням читаю Ваші пости.Бажаю реалізовувати свої найкращі ідеї в рамках програми "Бібліоміст".Там, ще не всі гранти роздали талановитим бібліотекарям.

      Видалити
  4. Колектив відділу обслуговування учнів 5-9 класів Житомирської обласної бібліотеки для дітей також щиро радіє успіхам нашої завідуючої, а для нас, просто люблячої мами та готовий до впровадження нового креативного проекту.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Від тебе, дорога Наталочка Читалочка, я крім готовності №1 нічого і не чекала.Вірю в перемогу, бо коли поряд з тобою такі Ухтишки, як ти і наша АРТ-команда, хочеться рухатись вперед.До перемоги разом!

      Видалити