вівторок, 25 березня 2014 р.

Зустріч, що подарувала знайомство з усмішкою Гравеслика.

      Щоб збагнути найважливіше, іноді навіть дорослому слід поглянути на світ очима дитини...
       Це пропонує зробити нашим читачам автор ліричних збірок Світлана Столярчук за допомогою своєї повісті "Усмішка Гравеслика".
 Шлях цієї книги до нашої бібліотеки був досить незвичайним. А почалося все так...
      В Житомирському обласному інституті післядипломної педагогичної освіти Світлана Вікторівна  разом з викладачами світової літератури  нашої області була присутня на лекції "Православна книга від джерел до сучасності" з мультимедійною презентацією Лариси Мозгової, заступника директора з наукової роботи нашої бібліотеки. Цікавою  для присутніх була зустріч з сучасною православною книгою для дітей з особистих фондів бібліотекаря Світлани Смірнової.














Це і надихнуло авторку наступного дня завітати до нашої бібліотеки.







Світлана Столярчук за фахом - вчитель-філолог, закінчила ЖДПУ ім. І. Франка, викладає світову літературу в школі с. Садки Бердичівського району. Є членом поетичного клубу "Svitoch". Одну з останніх своїх книжок, повість "Усмішка Гравеслика" вона подарувала читачам нашої бібліотеки. Розкриваючи книгу, потрапляєш у дивовижний світ пригод комп'ютерної істоти - Гравеслика та хлопчика Толика, у світ барв і музики, минулого і майбутнього, у світ цікавих новинок з історії та географії.  

        

Немає коментарів :

Дописати коментар