пʼятницю, 25 квітня 2014 р.

"ЛИСТИ РАЙДУГИ ВІДРОДЖЕННЯ" пробуджують серця...


Літературно-театралізованою композицією «Атомне століття раною болить» у виконанні бібліотекарів та юних акторів-читачів розпочався тиждень, присвячений 28 річниці аварії на ЧАЕС та 3 річниці аварії на атомній станції в місті Фукусіма, Японія. 

Переселенка з міста Припять Лариса Бойко, автор-виконавець власних пісень та композитор, прокоментувала авторські фотосвітлини "Прип'ять - до і після", супроводжуючи їх своїми піснями, присвяченими тієї трагедії. 
 Проникливо читали власні вірші про Чорнобиль юні поетеси Олександра Степанчук та Ірина Поліщук, вихованці гуртка "Молода надія" (кер. - поетеса Марія Рудак)
Багато житомирян змогли переглянути виставку художніх робіт учнів студії АРТ-Село "ЛИСТИ РАЙДУГИ ВІДРОДЖЕННЯ"Малюнки дітей, як перевтілення  подій квітня 1986 в Україні та березня 2011 в Японії в кольорові надії на безпечне майбутне, дають зрозуміти, наскільки зближає трагедія різні народи.
Тимощук Поліна "Чайна церемонія"
Черняхович Христина "Кохання І почуття"
Галич Катерина "Журавлик"
Острогляд Марія "Пташиний спів"
Представник фонду «Заложники Чорнобиля» Євгенія Дончева розповіла присутнім про традиційний символ щастя і довголіття "цуру"
На протязі тижня усі бажаючі мають можливість прийняти участь у майстер-класах по створенню в техніці орігамі "журавлика щастя".

Немає коментарів :

Дописати коментар