понеділок, 17 листопада 2014 р.

Мужнім серцям - від творчих сердець.

Захоплюючись мужністю та героїзмом воїнів АТО, читачі та партнери бібліотеки із задоволенням долучились до акції доброї волі "Солодкий енергетик - захисникам України".
На зустрічі поетів-початківців  у студії "Літературний передзвін", яка відбулась в рамках акції, діти, висловлювали велику вдячність за незламність воїнам АТО своїми власними віршами. 
 Велике враження справили на нас авторські вірші та малюнки Степанчук Олександри, учениці 6-в класу ліцею №25 ім. М.О.Щорса.
Гарно оформлені листи-побажання "Поетичного десанту" були відправлени захисникам України разом із солодощами від учнів Житомирського екологічного ліцею №24.
Ми віримо, що перемога у боротьбі з підступним ворогом, який зазіхнув на нашу територію, буде за нами. Ми є і завжди будемо нацією переможців, бо українці понад усе люблять свою країну. Прикладом тому є родина Вікторії Прус, голови батьківського комітету 3-г класу екологічного ліцею.
Дуже раді, що зростає нове покоління, для якого Україна - понад усе!  
Ми вдячні всім, хто долучився до акції доброї волі.
Після презентації своїх робіт з сухоцвітів Бондарчук Яна, учениця 6-а класу ЗОШ №30, передала їх для бійців АТО.
\
Особлива подяка за творчі роботи - вихованцям та керівникам Житомирського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

Немає коментарів :

Дописати коментар