вівторок, 11 серпня 2015 р.

Подіум "живих картин"

Серед великої кількості заходів, що проводяться в бібліотеці, є ті, згадка про які, особливим теплом зігріває душу. Одним із таких заходів у літературній кав’ярні «Перехрестя віків» ,була презентація робіт вихованців гуртка «Юний дизайнер» Житомирського центру творчості дітей і молоді за мотивами картини Олександра Мурашка «Парижанки. Біля кафе».
 Мультимедійна презентація «Коли картини оживають» де представлені роботи юних художників-дизайнерів завжди справляє неабияке враження на  юних читачів бібліотеки. 
Діти відчувають ауру творення цих талановитих дітей, які розчинившись у власній фантазії зуміли представити свою незвичайну різнокольорову палітру барв та 
неординарних образів.
О.Мурашко
"Парижанки. Біля кафе"
Дівчатка із задоволенням виявили бажання і самим спробувати трансформуватись в образи героїнь картин художника Олександра Мурашка. 
                                                                          О.Мурашко
Із серії картин"Парижанки"
Тому під час унікального майстер-класу «Дивуйтеся! Картини без фарб і пензлика на сцені оживають» вони з легкістю та елегантністю скориставшись театральною валізою відділу обслуговування учнів 5-9 класів предстали перед присутніми в образах красунь 20 століття.


Немає коментарів :

Дописати коментар