середу, 2 грудня 2015 р.

Кохання - це мить, що триває вічно

Протягом усього часу існування людства взаємини   між людьми відігравали визначальне значення у житті особистості. Людина не могла відчувати себе по-справжньому щасливою, якщо не складалися її стосунки з друзями, у родині, в особистому житті. Тож дружба, любов, кохання супроводжували наших пращурів так само, як супроводжують   і сучасну людину. Скільки літературних шедеврів, пісень, витворів скульптури та живопису було присвячено 
вічній темі - темі кохання!

Митці та звичайні люди в усі часи намагалися дати відповідь на питання: що таке кохання?
Про кохання написано багато. Адже це таке почуття, коли завмирає серце, тремтить душа,
 хочеться писати вірші й співати. 
І дуже приємно, що Наталія Анатоліївна Фещук, вчитель світової літератури ЗОШ № 33 провела інтерактивний відкритий урок "Кохання - це мить, що триває вічно" разом зі своїми учнями у нашій бібліотеці.
 
Вони у театралізованих міні-постановках відтворили образи Пігмаліона і Галатеї, Орфея і Еврідіки, Петрарки і Лаури, Ромео і Джульєтти, Тетяни Ларіної і Євгенія Онєгіна, Лесі Українки і Сергія Мержинського.
 Діти під час заходу виконували інтерактивні вправи "Ассоціації" та "Пошук мудрих думок", читали улюблені вірші про кохання, співали пісні.
Бібліотекарі АРТ- групи відділу обслуговування учнів 5-9 класів представили присутнім на заході театралізовану композицію "Осінніми стежинами блукає кохання" та провели поетичний репортаж біля книжкової виставки 
"Читайте вірші - в них любов жива!" 

Немає коментарів :

Дописати коментар