У студіо-кухні Картати Потати зібрались "веселі кухарі".
Під час кулінарного батлу "Здивуй себе - здивуй інших" майстриня Юлія ділилася секретами створення мастики з маршмеллоу.
Під час кулінарного батлу "Здивуй себе - здивуй інших" майстриня Юлія ділилася секретами створення мастики з маршмеллоу.
А ми розкриваємо ці секрети для вас!
Підготуйтесь до сворення десерту, руки повинні бути чистими!
Висипати маршмеллоу в глубоку миску.
Поставити її в мікрохвильову піч на 15 секунд.
Ретельно перемішати.
Додати цукрову пудру до тих пір, поки мастика не перестане липнути до рук.
Потримати готову мастику декілька хвилин у холодильнику.
Час творчості настав!!!
Смачного!
Немає коментарів :
Дописати коментар