В один із спекотних днів серпня юні кондитери Кварталу МироТворчості зібралися у студіо-кухні Картати-Потати, щоб не тільки поласувати шматочком кавуна, цього соковитого фрукта, а й навчитися готувати з нього оригінальні солодощі.
Але спочатку потрібно було учасникам заходу відповісти на запитання електронної вікторини мадам Етикет, познайомитись з чудовими книгами з карвінгу та оздобленню блюд з овочів та фруктів у «Школи кулінарних прикрас».
Отримавши відповідні знання, діти приступили до приготування смачних десертів із кавуна. Разом з Картатою-Потатою вони поетапно готували з корки кавуна мармелад, цукати, варення «КавунОК!» та смачні цукерки у шоколадній глазурі.
Бажаєте дізнатись як їх приготувати?
Напишіть про це у коментарі.
Рецепти обов’язково з’являться в одному з постів блогу МІСТО-Онлайн.
Немає коментарів :
Дописати коментар