понеділок, 20 лютого 2017 р.

Юні дизайнери - справжні чарівники!

Справжні дива завжди відбуваються в бібліотечній студії «Дебют», коли на її виставковому майданчику представляють свої роботи вихованці студії «Юний дизайнер» Житомирського Центру творчості дітей і молоді. 


 Ще під час монтажу мистецької виставки «Наші історії», будучи у захваті від картин юних художників, читачі починали писати свої казкові історії, виконувати авторські композиції на власних музичних інструментах, танцювати, малювати групові картини-антистрес.

 Діти активно спілкувались на презентації виставки з молодими художниками та викладачами студії,  подружжям Віктора та Катерини Дацун, які радо розповідали про ідею створення кожної роботи та ділилися секретами їх реалізації.

 Під час перебування в бібліотеці, юні дизайнери відвідували ігровий майданчик, презентували себе у ролі казкових героїв в читацькій арт-лабораторії, ставали акторами театру-імпровізацій «Картинки з життя». 
Було приємно дізнатись, що наші творчі читачі, юні дизайнери,  під враженням від прочитаних книг продовжують життя улюблених героїв у своїх малюнках та коміксах. 

Немає коментарів :

Дописати коментар