понеділок, 30 листопада 2020 р.

Від серця до серця


 


#ЩедрийВівторокДіти (#GivingTuesdaySpark) — міжнародна ініціатива в рамках глобального руху #ЩедрийВівторок (#GivingTuesday), направлена на популяризацію благодійності та формування культури добрих справ серед дітей і підлітків.

Україна вперше цього року офіційно приєдналась до глобального руху #ЩедрийВівторок, але благодійний фонд “Запорука” (за підтримки Zagoriy Foundation) кілька років поспіль організовував власні #УрокиДоброти у школах, які були направлені на залучення молоді до добрих справ та допомогу онкохворим дітям.

Акцію «Від серця до серця» провели бібліотекарі у Житомирській міській дитячій громадській організації «Все робимо самі». На творчих платформах працювала майстерня «Веселкове серце» та інтерв’ю-зона «Арт-старт: Засвіти свою зірку». Діти говорили про те, на скільки вони вважають себе творчими та оригінальними. Справжню концертну програму для учасників акції влаштувала Світлана Смірнова, автор та виконавиця власних пісень. Діти отримали від партнерів бібліотеки у подарунок антистресову іграшку «сердечко» із зображенням улюблених героїв мультфільмів.
























 



Немає коментарів :

Дописати коментар