середу, 5 квітня 2023 р.

Арт-лабораторія «Магічна майстерка»

 





Зустрічі в межах проєкту «ЧИТОдія» продовжуються.

У незвичайну арт-лабораторію «Магічна майстерка» завітали вчора наші читачі, серед яких були і учні гуртка «Юний дизайнер» Житомирського Центру творчості дітей і молоді, одягнені у костюми героїв Гаррі Поттера.  

Для спілкування з читайликами цього разу з арт-скрині чудес бібліотекарями була обрана книга з фонду бібліотеки «Гаррі Поттер. Історія магії» - офіційний путівник унікальною виставкою Британської бібліотеки в Нью-Йорському історичному товаристві. На її сторінках представлено справжню скарбницю магічних артефактів, а також чернетки рукописів та оригінали малюнків Дж. К. Ролінг,  дивовижні ілюстрації Мері Грандпре, Джима Кея та Браяна Селзніка.

Художниця Катерина Дацун, керівник гуртка «Юний дизайнер» Житомирського Центру творчості дітей і молоді, провела для присутніх майстер-клас з виготовлення магічної палички Гаррі Поттера. Діти демонстрували один одному палички, зроблені  власноруч. Вони звернулись до пані Катерини з проханням провести ще не один подібний майстер-клас для друзів та однокласників.

















Немає коментарів :

Дописати коментар