пʼятниця, 2 червня 2023 р.

Святкуємо з волонтерами «Команди сильних» Всеукраїнського фонду «Соціальна адаптація незахищених верств населення»

 



Міжнародний день захисту дітей розпочався цього року для читачів незвичайно.

З самого ранку веселими іграми та розвагами разом із потужною бригадою волонтерів з «Команди сильних» Всеукраїнського фонду «Соціальна адаптація незахищених верств населення» зустрічали бібліотекарі біля трьохсот читайликів та гостей міста на вулиці Михайлівській.

 Бібліотекарі у костюмах казкових героїв влаштували цікаву шоу-програму «Об’єднані дружбою». Діти ловили своїми долоньками мильні бульбашки, які запускали Клоун Боба та Веселинка, танцювали  танок з «чарівними кросівками», змагались у командах «Знайлики» та «Читайлики рулять», виконуючи завдання вікторин.

Завдяки волонтерам з «Команди сильних» діти переглянули шоу, підготовлене представниками моторуху нашого міста.

Представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Житомирської академії поліції в ігровій формі розповіли своїм глядачам про правила безпеки.

За підтримки місцевих меценатів дітлахи поласували морозивом і солодощами, переглянули фільми у кінотеатрі «Україна».

На різних творчих локаціях бібліотеки упродовж дня діти знайомились із справжнім фокусником Валерієм Городничим, «оживляли» книжки, долучались до цікавих конкурсів, отримували призи за активність та вірні відповіді, працювали у майстерках в межах акції «Сердечко вдячності захиснику».

 



















 








Немає коментарів :

Дописати коментар