середа, 7 червня 2023 р.

А на тім рушникові Євгена Концевича



На літературний етно-кадр «Лицар нескореного духу» біля інсталяційної зони «А на тім рушникові Євгена Концевича» до бібліотеки завітали учні ліцеїв №20 та №27. 

Захід присвячений до дня народження Євгена Концевича – українського письменника, «шістдесятника», члена Всеукраїнського товариства політичних в'язнів і репресованих, Почесного громадянина Житомира.

Своїм читачам бібліотекарі розповіли про багатьох митців нашого міста, які залишили свій підпис на цьому рушникові, і сьогодні є надійними нашими партнерами та помічниками у залученні молоді до читання, поглибленні їхніх знань про яскраві особистості літературних діячів нашого краю.

Під час зустрічі презентували відомий і за межами України журнал «Світло спілкування», головним редактором якого є письменник Григорій Цимбалюк.

В залі лунали поезії, як гостей заходу, так і бібліотекарів.

Тепло зустріли виступи Тетяни Муляр, учениці ліцею №20 та Євгенії Юрченко, головного бібліотекаря сектору естетичного виховання молоді.

Представила поетичну збірку Галини Цепкової «Мої Святині» та ілюстрації до неї художник-оформлювач книги Тетяна Данилевич, завідувач відділу соціокультурної діяльності та естетичного виховання дітей.

Окрасою заходу став виступ «Нас музика на творчість надихає» юних гітаристок закладу «Музична школа імені Лесі Українки» Житомирської міської ради.

На закінчення всі разом декламували поезію Галини Цепкової «Молитва за Україну».

















Немає коментарів :

Дописати коментар