середа, 13 вересня 2023 р.

Тренінг «Час перетворювати думки на вчинки»

 


У творчий вівторок вересня в Житомирському державному університеті імені Івана Франка відбулась презентація виставки-подарунка «Кольорові перевтілення» Тетяни Данилевич, ілюстраторки книжок, завідувачки відділу соціокультурної діяльності та естетичного виховання дітей нашої бібліотеки.

Захід проводився із застосуванням елементів тренінгу «Час перетворювати думки на вчинки» та представленням книжкової валізи «Мрій та дій!».

Студенти дізнались що необхідно для того, щоб навчитися насолоджуватися кожною миттю життя, як створювати власний «Код упевненості», звідки черпати синергію – «вершинний шлях». У цьому їм допомагали книги: японсько-іспанської письменниці Ектор Гарсії «Ічіго-ічіє. Японське мистецтво проживати незабутні моменти», англійських письменників Кетті Кей і Клер Шипмен «Код упевненності для дівчат» та Шона Кові «Сім звичок високоефективних підлітків».

Пані Тетяна поділилась досвідом опанування різних мистецьких технік та авторської техніки з елементами квіткового принту, розповіла, як були створені енергетичні малюнки та гравюри виставки-подарунка.

На згадку про зустріч учасники заходу створили гравюру-закладку для власного конспекту «Вір у себе».  

 






















 

Немає коментарів :

Дописати коментар