вівторок, 2 липня 2024 р.

Туристична агенція дітей літнього «Teen Club» у дії

 

Дружна компанія читайликів здійснила незвичайну подорож у контактний зоопарк, що діє при навчально-науковій лабораторії тваринництва Поліського університету і Житомирський ботанічний сад Поліського національного університету імені Героїв-десантників.

Діти відвідали алею захисників України, в центрі якої розмістилася дерев’яна скульптура – емблема 95-ї бригади, яку майстер з багаторічним досвідом, колишній десантник 95-ї бригади, а нині волонтер та учасник благодійних марафонів зі збору коштів на підтримку побратимів Іван Халус (позивний «Скульптор») вирізав із колоди 300-річного дуба. На ній він викарбував імена і позивні загиблих десантників, назви населених пунктів, де точилися жорстокі бої у період повномасштабної війни з підступним ворогом. 

По повернені у бібліотеку на презентаційному диванчику літературної студії «Письмонавти» для дітей літнього «Teen Club» відбулась зустріч із Марією Рудак, поетесою, керівницею Міжнародного братства імені Юрка Гудзя і Тетяною Данилевич, художницею-ілюстраторкою книжок. Під час арт-читання книги «Пес Козак», що відбулось у Міжнародний день собак. Тут згадували про тварин, які сьогодні допомагають наших захисникам боронити Україну.

Діти мандрували у просторі і часі «Вартовий майдану на ім’я Козак» з героями книги та за малюнками, присвяченими собаці, душа якої дійсно козацька.















Немає коментарів :

Дописати коментар