неділя, 15 грудня 2013 р.

Дванадцятка читачу бід бібліотекаря

Переможцем у номінації «Дванадцятка читачу від бібліотекаря - 2013» став Максим Лютий, учень ЗОШ №21,5 класу за організацію міні-виставки «Наодинці з пластиліном».
Максима настільки вразила книга талановитого мультиплікатора Роні Орена «Секрети пластиліну», що він за один вечір створив неповторні образи різноманітних тварин і приніс їх в бібліотеку.
Несподіванкою для всіх присутніх на бібліогалявині  під час проведення презентації книги-панорами «Словом, пензлем, пером…»  стала поява нашого читача з його пластиліновими виробами. Презентувавши свої роботи, Максим в імпровізованій радіостудії поспілкувався з кореспондентом обласного радіо Оленою Корж і задав їй декілька цікавих запитань.
 Переможцем у номінації «Дванадцятка читачу від бібліотекаря - 2013» став і Данііл Смоляр,учень школи «Сяйво», 5 класу. Він не маючи вдома компютера намагається одержати відповідні знання в бібліотеці. Дуже цікаво спостерігати за новим хобі Даніїла, який знайомиться з містами України за допомогою електронної карти і цікавиться новинами сьогодення.

5 коментарів :

  1. Очень радует ,что дети в наше время имеют хобби

    ВідповістиВидалити
  2. Я повністю погоджуюся з попереднім оратором і дуже рада бачити таке молоде покоління.

    ВідповістиВидалити
  3. Очень понравились работы . Горжусь молодым поколением своего города.

    ВідповістиВидалити
  4. Наші читачі дійсно заслуговують на номінацію "Дванадцятка читачу від бібліотекаря - 2013".

    ВідповістиВидалити
  5. Ми від імені студентства Житомирського агротехнічного коледжу широ вітаємо переможців коледжу. Ми враженні тим, що наступне покоління читає та розвивається.

    ВідповістиВидалити