середу, 12 лютого 2014 р.

Журнал "Бібліолікар" представляє Світлану Смірнову




Світ дивовижних кольорів і образів створені художниками, світ чарівних мелодій, які мов своєрідні букети з нот зібрали композитори, світ неповторних образів і тонких рим, народжені на папері поетами – це також і наш світ, світ творчих бібліотекарів. Бо ми постійно знаходимось у стані натхнення від спілкування та співпраці з творчими особистостями надихаючись їх аурою, що акумулюється в бібліотеці.


Розширюючи свій простір, ми проявляємо накопичену енергію творення через наші можливості, образне мислення. Приємно пліч-о-пліч працювати в творчій команді бібліотекарів, де один доповнює талант іншого, бачити по особливому красу цього світу та вміти передати її через цілий мистецький букет
своїх талантів. 
І одна із них Світлана Смірнова…
Світлана 15 років потому переїхала до м. Житомира із м. Санкт-Петербургу (Росія) де закінчила Санкт-Петербурзький державний університет культури та мистецтва, кафедра народного пісенного мистецтва.
Виросла та виховувалася у багатодітній творчій родині. Батьки, Олександр та Ольга Смірнови, отримали освіту в цьому ж вузі та створили на Далекій Півночі (селище Евенськ, Магаданська область) дитячий зразковий фольклорний ансамбль «Потешки», з якого почалася творча діяльність Світлани.  

Сьогодні вона разом із чоловіком виховує трьох талановитих доньок, є автором та виконавцем власних пісень, пише чудові вірші.

Журнал "Бібліолікар" представляє :



















14 коментарів :

  1. Цікаво було дізнатися,що бібліотека створює свій власний журнал.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Журнал "Бібліолікар" ми почали випускати у 2013 році.У ньому представлено багато цікавих матеріалів з арт-терапії.Запрошуємо до перегляду.

      Видалити
  2. Дякую що в місті Житомирі є цікава бібліотека в якій пишуть і створюють цікаві книги і музику...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. В нашій бібліотеці працює АРТ-команда до складу якої входить автор та виконавиця власних пісень Світлана Смірнова.Вона справжня "зірка" нашоі бібліотеки, бо вміє грати на різних музичних інструментах,пише чудові вірші, казки, романси, прекрасний бібліоаніматор та організатор різноманітних бібліотечних інтерактивних заходів.Ніколи не чули , як співає наш Світанок? Слідкуйте за бібліотечною рекламою .Запрошуємо вас на наші заходи, шановний анонім.

      Видалити
  3. Дуже приємно що у бібліотеці працюють не просто звичайні бібліотекарі, а справжні таланти, мистецтво яких тепер можуть побачити звичайні користувачі та через даний журнал ознайомитися з їх творчістю, я важаю, що кожна талановита людина має бути побачена і почута..адже талант дається не просто так..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякуєм вам, Світлана за приємні слова.У нашому журналі "Бібліолікар", ми дуже хочемо написати про вас і ваших колег, бо знаємо наскільки ви креативні та талановиті. Пропонуємо вам долучитись до проведення березневої книжкової акції "Книга у подарунок від Житомирської поетеси Марії Павленко".

      Видалити
  4. Молодці! Так тримати!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ми любимо свою роботу і раді тому, що у свій час обрали професію бібліотекаря.Працювати саме в нашій бібліотеці не тільки цікаво, але й престижно.

      Видалити
  5. Дуже цікавий ваш журнал! Завжди із задоволенням переглядаю новинки.
    Взагалі проводяться завжди гарні , цікаві заходи.Дуже подобається ваша бібліотека, завжди відчувається тепло , увага бібліотекарів. Дуже подобається з вами співпрацювати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ми завжди відкриті до спілкування з нашими читачами.Чекаємо вас в бібліотеці.

      Видалити
  6. Добре, що в м. Житомирі є така чудова бібліотека! Тут завжди проводяться цікаві заходи, зустрічі, всі немов одна велика сім'я. Мені також подобається ваш журнал, цікавий і красиво оформлений. Хочу побажати всім працівникам успіхів, творчого натхнення і гарного настрою!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І нам подобається наша бібліотека, наша робота, наші читачі.Заради вас ми працюємо і намагаємось зробити бібліотеку місцем вашої зони комфорту.

      Видалити
  7. Така хороша ідея створення журналу "Бібліолікар", шановні колеги. І періодичність у нього систематична, зміст цікавий. Що й казати - справжня терапія для душі! Дякуємо, що маємо можливість "гортати" його сторінки.

    ВідповістиВидалити
  8. Журнал у нас випускається не тількі онлайн.Будете у нас в гостях, обов'язково з ним познайомитесь.Запрошуємо до співпраці шановну "Вітамінку".

    ВідповістиВидалити