четвер, 16 січня 2014 р.

В імпровізованій творчій майстерні слова, пензля, пера



В рамках креатив-проекту «На крилах творчості до сонячних сердець»
в імпровізованій  творчій майстерні слова, пензля, пера «Стань співавтором журналу «Бібліолікар - 2014» зібрались разом із своїми батьками діти з обмеженими фізичними можливостями гуртка «Милосердя» Житомирського міського культурно-спортивного центру Житомирської міської ради ( кер. Світлана Іщук), щоб  поспілкуватись, познайомитись з новинками літератури, прийняти участь у навчаннях в інтернет- зоні відділу обслуговування учнів 5-9 класів за програмою об’єднання «МІСТО - Онлайн».



    
 За слов’янським календарем 2014 рік – це рік Жар-птиці. Цей казковий птах символізує відродження, єднання і приносить спокій. Люди вірять, що якщо працювати натхненно у творчій команді однодумців , можна отримати від Жар-птиці «чарівне перо успіху». Ми дуже хотіли , щоб девізом дітей з обмеженими фізичними можливостями стали слова: «Мрії здійснюються у світі талантів! Ми талановиті!»
Для них була проведена віртуальна подорож «За диво-птахом у світ казки та фантазії…» Оленою Гусляковою, ученицею ЗОШ №21, 9 кл. та майстер-клас по створенню пано з зображенням Жар-птиці з кольорового паперу без застосування ножиць.
 Під час чаювання у «Бібліоцукерні» Андрій Жилинський з гуртка «Милосердя» познайомив присутніх з героями своєї книги «Мої герої з майбутнього», пригоди яких будуть представлені на сторінках  журналу «Бібліолікар- 2014» та дуже гарно виконав пісню «Стожари». Цікавий виступ Андрія настільки сподобався іншим вихованцям гуртка «Милосердя», що вони стали по черзі співати свої улюблені пісні та читати вірші.
Дуже приємно було чути схвальні відгуки від батьків дітей, та Людмили Пінчук, педагога-організатора підліткового клубу «Пролісок» про створення бібліотекарями під час заходу атмосфери комфорту та позитиву.

6 коментарів :

  1. Молодець ,Житомиру необхідна небайдужа молодь,так тримати. Підтримаємо всі разом Олену Гуслякову

    ВідповістиВидалити
  2. Пані Тетяно. Дуже добру справу Ви зробили - надали можливість дітям цієї особливої категорії прийняти участь у навчанні в інтернет-зоні Вашого відділу за програмою об'єднання "МІСТО - Онлайн". Андрію Жилінському бажаємо успіхів на письменницькій ниві і публікувати свої пригоди як на сторінках журналу "Бібліолікар-2014 так і в інших виданнях.

    ВідповістиВидалити
  3. Учасники - молодці! І не забуваємо ні на мить про девіз: «Мрії здійснюються у світі талантів! Ми талановиті!»
    І, звичайно ж, подяка нашим бібліотекарям і всім, хто також брав учать в організації проекту!

    ВідповістиВидалити
  4. Пані Тетяно ви дуже креативно все зробили . Завдяки вам дiти тепер вірять, що якщо працювати натхненно у творчій команді однодумців , можна отримати від Жар-птиці «чарівне перо успіху». А їхнiм девiзом є «Мрії здійснюються у світі талантів! Ми талановиті!»

    ВідповістиВидалити
  5. Цікава робота, багато нових ідей

    ВідповістиВидалити
  6. Дуже добре, що Ви залучаєте наших користувачів дітей до такої благодійної діяльності. Це для них корисно і повчально! Дякую за такі цікаві методи роботи в нашій бібліотеці!

    ВідповістиВидалити