понеділок, 24 листопада 2014 р.

Онлайн-галерея Данила Бовкуна

Потрапляючи в справжнє царство квітів та птахів, створених у техніці "Петриківський розпис" Данилом Бовкуном, учнем ЗОШ №30, 5-б класу, відчуваєшь радість, що багата талантами Земля Поліська. Юний майстер, що пише душею, створює справжні дива, запрошуючи у світ, де цвіте чарівна петриківська квітка, де коштовним самоцвітом виблискує пір'я казкових птахів.
Сувенірні скриньки, тарілки, дошки, дзиги вражають різноманітністю образів, яскравістю  кольорів, неповторністю везерунків, що виблискують на лаковій поверхні сонячними промінчиками .
 
Підтримує талант Данили його творча родина. Мама Оксана Вікторівна з любов'ю підготувала слайд-презентацію про творчі кроки сина у світ Мистецтва, яку відкривав грою на скрипці брат  юного художника Богдан.
Чарівна музика надихала на творчість тих, хто долучився до майстер-класу з петриківського розпису.
"Талановита сім'я - талановиті діти" - написав у книзі відгуків художник Юрій Камишний, відвідавши виставку в бібліотеці. 
                           
Більше 500 читачів, під час багатьох презентацій виставки бібліотекарями, мали можливість зануритись у світ фантазій Данили Бовкуна через творчу палітру фарб, які мов музика звучать з його робіт.


Немає коментарів :

Дописати коментар