вівторок, 16 грудня 2014 р.

На мистецькому колесі "Творча круговерть"

У незвичайну подорож на колесі "Творча круговерть" читачі бібліотеки вирушили під час презентації творчої виставки гуртка "Образотворчого мистецтва" ЖЦНТТУМ з юними екскурсоводами-круговертниками. 

Разом із ними ми мали змогу відвідати імпровізовані майстерні: "Паперовий світ", "Веселковий дивосвіт", "Космічні фантазії", "Зоряні надії", де представлені роботи вихованців гуртка - призерів обласних виставок.
Малюнки Окрушко Поліни та Олексія Шпака дали нам можливість помилуватися красою дружби між людьми і тваринами, наповнити наші серця теплим сонячним промінням ніжності та турботи до оточуючого світу.
Ми познайомились з чарівною "співучою рибою", виконаною у техніці витинанки Демусь Оленою.
Надихнула юну майстриню на створення картини - героїня  вірша А. Усачова, річкова піснярка, яка робила інщих щасливими. 
Побачити, як із звичайного пластиліну створюються справжні дива, допомогла відвідувачам виставки об'ємна панорама  "Солодкий дивосвіт" Сидорчука Дмитра. 
Справжню атмосферу свята на презентації допомогли відчути присутнім ті, хто творить красу ще й дивовижними нотами музики, хто володіє мовою танцю, мистецтвом слова.
Це юний піаніст Майструк Денис,
майстер східного танцю Яворська Аміна,
талановиті сопілкарі зразкового ансамблю "Водограй" (кер. О. Шоромко) Шульженко Назар та М'яновська Анастасія.
Від художника-графіка Шилової Ксенії, яка з самого дитинства є шанувальником книги, ми одержали у подарунок не тільки чудові поетичні рядки, а ще й дивовижний поліптих "Унесённые годами. Чувствительность".
  Здібності своїх вихованців розкриває талановитий педагог Саєць Катерина Ігорівна, яка вже п'ятий рік створює для них атмосферу творчої єдності та гармонії, залишаючи в дитячих душах відбиток своєї душі і прагнення свого серця. 

Немає коментарів :

Дописати коментар