середу, 18 лютого 2015 р.

Доброта через дитячі долоні та серця

День спонтанного прояву доброти, який започаткувала одна з міжнародних благодійних організацій, святкують люди всього світу 17 лютого. Саме в цей день ми провели акцію 
«Творчий злет і фантазія дружніх сердець».
Під час хвилини слави «Пишаємось тобою, читач!» ми представили присутнім на заході свого читача - Максима Паркіна, хлопця з небайдужим серцем, чуттєвим до проблем інших дітей.
 Відвідуючи нашу бібліотеку, цей хлопчина завжди звертає увагу на своїх однолітків, дітей з особливими потребами та переселенців зі Сходу України. Він допомагає їм адаптуватися в новому для них місті, навчає користуватись мережею Інтернет в інформаційній зоні відділу обслуговування учнів 5-9 класів, залишає особисті контактні телефони для постійного зв’язку з ними у разі потреби. 
Долучившись до акції "Творчий злет і фантазія дружніх сердець" Світлана Миколаївна Штатська (Гресь), громадський та політичний діяч, директор  департаменту сім'ї, молоді та спорту ЖОДА, житомирська поетеса передала в подарунок Максиму чудові книги.



  


Вихованці Комунального навчального закладу "Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів №1 Житомирської обласної ради разом із Кошарською Людмилою Леонідівною, вчителем трудового навчання, долучились до створення «Ланцюга доброти» разом з читачами бібліотеки. Діти спілкувались за столиком-дружби, презентували свої роботи, представлені на виставці «Хай веселкою таланти розквітають», навчали азам роботи в тій, чи іншій техніці під час міні-консультацій «Ділюсь секретами творення з радістю» усіх бажаючих. 
У прес-студії «Журнальний столик» бібліотекарі провели прес-кліпінг «Щоб всі діти більше знали, є газети і журнали».
Пропонуємо вам познайомитись з роботами дітей, що викликають щиру усмішку і наповнені аурою добра.
Маємо надію, що прояви доброчинності стали нашою щоденною звичкою, і добро панувало серед людей.

Немає коментарів :

Дописати коментар