понеділок, 16 лютого 2015 р.

Від творчості до зцілення

Вітер змін переніс на чарівній парасольці Мері Поппінс АРТ-групу бібліотеки до дітей та дорослих онкогематологічного відділення Житомирської обласної дитячої лікарні. 

Картата-потата та її друг Бровко Барбосович познайомили дітей  з кумедними жабками Квапетею та Квамитею, які «наквапетіли-наквамитіли» фею Весну. 
Своїми веселими піснями вона запросила дітей в незвичайну казкову подорож, де пацієнти відділення мали змогу зустрітись з ідеальною вихователькою – міс Неперевершеність 
Мері Поппінс. 
Під час подорожі діти не тільки відгадували загадки, читали вірші та долучались до інтерактивних ігор, 
але й приймали участь у майстер-класі по створенню Птаха Здоров’я, який провела пані Арт-майстер та еко-дизайнер 
Лілі-Я. 
Наприкінці заходу, який був присвячений Всесвітньому дню онкохворої дитини, волонтери БО «Разом до життя» вручили подарунки присутнім дітям та батькам, а друзі – волонтери Андрій і Олена з Бердичева передали подарунки для кімнати психологічної розгрузки. 
Жуковська Людмила Олександрівна, яка вже більш ніж 30 років займається психологічною реабілітацією дітей, висловила подяку від працівників відділення та додала, що багато позитивних емоцій отримали діти від АРТ-групи бібліотеки.
 Для волонтерів та працівників бібліотеки найважливіше було те, що діти посміхались разом з батьками, а це і є однією з необхідних сходинок на шляху до зцілення!
"Від творчості до зцілення" - саме така назва виставки робіт пацієнтів онкогематологічного відділення, розташованої у кімнаті психологічної розгрузки, яку вони люблять відвідувати.

Немає коментарів :

Дописати коментар