вівторок, 24 лютого 2015 р.

У творчий понеділок на Пушкінській

У творчий понеділок на Пушкінській, 36 відчинила свої двері літературна кав'ярня "Перехрестя віків".
На хвилях часу за допомогою чарівного дзеркала бібліотекарі в образах світських дам здійснили разом із відвідувачами кафе віртуальну подорож у Житомир початку XX століття.
В читальному залі відділу обслуговування учнів 5 - 9 класів були створені інсталяційні зони: " У просторі та часі: Житомир - Париж", "Виставковий салон юних дизайнерів", "За філіжанкою кави".
 Щоб підкреслити індивідуальність творчої особистості художника-початківця, керівники гуртка "Юний дизайнер" Катерина та Віктор Дацун запропонували своїм вихованцям крізь призму власних думок та почуттів створити картини, співзвучні художньому твору Олександра Мурашка "Парижанки. Біля кафе" (1902–1903).
 Так і була створена одноіменна виставка-експозиція робіт вихованців гуртка "Юний дизайнер" Житомирського центру творчості дітей і молоді.
 Презентація виставки розпочалась поетично-музичною композицією "А у художника своя є мова...", під час якої юні таланти мали можливість розповісти про свій творчий задум,  особисті переживання від картини О. Мурашка, яка лягла в основну ідею цієї виставки. 
Присутні із задоволенням продовжили дружнє спілкування за філіжанкою кави, духмяного чаю з французькою здобою та солодощами.
Творчі зустрічі в літературній кав'ярні "Перехрестя віків" будуть продовжуватись. Слідкуйте за рекламою на блозі "МІСТО-Онлайн".

Немає коментарів :

Дописати коментар