вівторок, 14 квітня 2015 р.

Кузько Кузякін презентує свою нову книгу «Зубасті задачки»

16 квітня о 12.00 в Житомирській обласній бібліотеці для дітей відбудеться презентація нової книги славнозвісного письменника Дмитра Кузьменко «Зубасті задачки».
Автор, традиційно в образі свого літературного альтер-его – пірата Кузька Кузякіна, сам перевірить знання аудиторії з української мови, математики та логіки. Найкмітливіші отримають від пірата солодкі скарби. 
Книга розрахована на дітей 7-11 років. На кожному розвороті видання зібрано завдання різного рівня складності та тематичного спрямування. В єдину динамічну розповідь матеріали поєднує незвичайне, дещо «коміксне»,  оформлення книги – фірмове для Кузька, і знане з попередніх видань та сторінок журналу «Професор Крейд».
«Зубасті задачки» допоможуть своїм читачам навчитися уважніше дивитися на світ, глибше пізнати мову, мислити креативно. 
Додатково про автора: 
Кузько Кузякін – псевдонім Дмитра Кузьменка. На сторінках книг та журналів – він  хвацький пірат, у житті – дитячий письменник, художник та педагог. Редагував та ілюстрував дитячі журнали «Пізнайко», «Мамине сонечко», «Професор Крейд» та «Артек». Його ілюстрації можна знайти у книгах «Видавництва Старого Лева», «Amea», «Publicat», «Азбукварика», «РИПОЛа». Має відзнаки в літературних конкурсах: «Коронація Слова», «Смолоскип», «Белая скрижаль», «Витоки», премії імені Олександри Кравченко.

Немає коментарів :

Дописати коментар