середу, 5 квітня 2017 р.

Презентація у театрі книги «Аркадія» нової книги Світлани Соболевської

У бібліотечному театрі книги «Аркадія» відбулася літературно-музична презентація нової книги Світлани Соболевської «Легенда про Романа і Чернявку», яка містить топоніміку мальовничих куточків Попільнянського району Житомирської області, зацікавлюючи читачів вивченням історії рідного краю.
Житомирянка Світлана Соболевська відома читачам, як член Національної спілки письменників України, член Національної спілки журналістів України, лауреатка міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова», літературної премії імені Михайла Клименка, переможниця та учасниця багатьох конкурсів та фестивалів.

 Музичним супроводом під час виконання краєзнавчої легенди були романтичні пісні композитора, лауреата премії імені Лесі Українки  Лариси Бойко на вірші Світлани Соболевської у авторському виконанні. До презентації долучилась  студентка ЖФ КІБІТ, учениця пані Лариси, юна співачка Даша Філінська.
Сюрпризом для письменниці стало інсценізоване виконання всіма учасниками заходу нової пісні Лариси Бойко на віршіСвітлани Соболевської «Пташині нотки».

Під час заходу демонструвалися ілюстрації-розмальовки Тетяни Данилевич, художника-ілюстратора книжок, завідуючої відділом обслуговування учнів 5-9 класів бібліотеки, які являють собою складні малюнки з візерунками, що сприяють розвитку творчих нахилів підлітків і зняттю напруження та стресу у дорослих. 

Особливо приємно, що за ініціативи Інни Величко, голови Спілки молодих художників Житомирщини, на заході були присутні переможці другого туру обласного конкурсу дитячого малюнку «Кожному мила своя сторона», який вже у сьоме відбувся у Житомирі.

Немає коментарів :

Дописати коментар