вівторок, 7 червня 2016 р.

Перша Молодіжна Академія презентує

Діти з 16 Локальних Центрів громадянської освіти, серед яких були учасники Локального Центру «Квартал МироТворчості» обласної бібліотеки для дітей Павло Шкаєв та Анастасія Донцова, прийняли участь у заходах Першої Молодіжної Академії, які проводились з 31 травня по 1 червня у місті Києві в рамках проекту «Інтеграція через діалог. Програма освітньої, психологічної, інтеграційної допомоги дітям, які постраждали від збройного конфлікту на Сході України та анексії Криму».

Підлітки із задоволенням виконували завдання інтерактивної гри «Дитина в Країні Майбутнього», здійснили візит до телеканалу «UA: Перший»: познайомилися з історією розвитку телепроектів у Музеї телебачення, завітали на справжній знімальний майданчик, де у форматі екскурсії-гри «Країна "Євробачення"» мали змогу поспілкуватися з заступником генерального директора НТКУ Вікторією Романовою та багаторічним коментатором пісенного конкурсу «Євробачення» Тімуром Мірошниченком. 
Особливим заходом в рамках роботи Молодіжної Академії стала акція «Парасолька над дитиною», яка відбулась у Міжнародний день захисту дітей на майданчику біля пам’ятника Михайлові Грушевському. 
Згідно з задумом, школярі зверталися до киян і гостей міста з проханням потримати над їхніми головами різнобарвну парасольку - символ захисту і безтурботності дитинства, а потім провели флешмоб із парасольками, станцювавши поруч зі своїми керівниками під пісню Джамали "Smile".
Координатор Локального Центру громадянської освіти «Квартал МироТворчості», завідуюча відділом учнів 5 – 9 класів обласної бібліотеки для дітей Тетяна Данилевич разом з іншими отримала сертифікат від керівництва проекту «Інтеграція через діалог», 
а всі учасники Академії були нагороджені дипломами та спеціально створеними для них блокнотами.

Немає коментарів :

Дописати коментар