понеділок, 6 червня 2016 р.

Місто професій в Житомирі

До Міжнародного Дня захисту дітей в Житомирі на вулиці Михайлівській було відкрито "Місто професій".
Обласну бібліотеку для дітей запросила для участі у заході організатор, голова благодійного Фонду "Сім'Я" Олена Хачатрян, серед 43 організацій та підприємств міста.
Book-тренери Ох і Ах пропонували дітям під час заходу спробувати себе у ролі бібліотекаря, заповнивши читацький формуляр свого однолітка та запропонувавши йому до читання "книжкову золоту поличку". 
За гарну роботу діти отримували запис "бібліотекар" у "трудову книжку" та іграшкові кошти на придбання сувенірів і солодощів у спеціально організованому спонсорами заходу магазині.
 За словами організаторів, проект - інтерактивна гра "Місто професій" був створений, аби дати змогу дітям відчути себе справжніми професіоналами тої чи іншої професії, гратися, отримуючи знання і навички, які знадобляться їм у реальному житті.
Book-тренери Ох і Ах інформували учасників заходу про те, що у бібліотеці  в рамках проекту «Інтеграція через діалог. Програма освітньої, психологічної, інтеграційної допомоги дітям, які постраждали від збройного конфлікту на Сході України та анексії Криму» діє Локальний Центр громадянської освіти "Квартал МироТворчості".
Ми вважаємо, що такі профорієнтаційні
 інтерактивні дитячі заходи, як "City work in Zhytomyr"
 («Місто професій в Житомирі»)
 дуже потрібні дітям нашого міста!

Немає коментарів :

Дописати коментар