четвер, 28 квітня 2016 р.

Мистецько-благодійна акція "Великодній дарунок"


Мистецтво - водночас і творення, і пізнання світу, і спілкування. Саме тому обласна бібліотека для дітей під час мистецько-благодійної акції "Великодній дарунок" перетворилася на чарівне креативне містечко, у якому панувала аура творчості.






 Майстри декоративно-ужиткового мистецтва під час майстер-класів з писанкарства, бісероплетіння, квілінгу, виготовлення поробок, оберегів та сувенірів у різних техніках разом із дітьми та дорослими створювали чудові подарунки. Саме вони до світлого свята Воскресіння Христового поїдуть на передову до воїнів АТО.




Учасників акції привітали її організатори: Ольга Лепілкіна, директор обласної бібліотеки для дітей Житомирської обласної ради, заслужений працівник культури України, Світлана Гресь, начальник управління сім'ї, молоді та спорту, Богдан Купчинський, посол миру при Міжнародній організації послів миру, координатор клубу благодійників "Янголи добрих справ", Віктор Доброльожа та Віра Бочелюк, приватні нотаріуси, Олеся Морозова, голова правління благодійної організації "Українського фонду благодійництва" та Олена Власенко, голова громадської організації "ЖМО Союз Українок", Даніїл Гузенко, представник молодіжної громадської організації "АРТ-СЕЛО".



Приємним музичним фоном заходу був виступ 
 зразкового фольклорного гурту Джерельце"та Али Махновець, студентки  музичного училища імені В.Косенка. 

Під час акції діти створили незвичайний мистецький рушник "Ми є одна родина - наша рідна Україна"

  



Немає коментарів :

Дописати коментар