середу, 15 червня 2016 р.

Літні зустрічі лідерів Локального Центру

 У дні літніх канікул в читальному залі відділу обслуговування учнів 5 – 9 класів продовжуються зустрічі учасників Локального Центру громадянської освіти 
«Квартал МироТворчості».
 На одній з них координатор Центру Тетяна Данилевич презентувала відео та фотоматеріали роботи Молодіжної Академії з блогу «МІСТО – Онлайн» та сайту бібліотеки і фільм Зари Зоріної ( Оксани Ткачук) 
«Мистецький вітраж зустрічей на острові патріотів 
«Кварталу МироТворчості»». 

Участь у Першій Молодіжній Академії, що проводилась у місті Києві в рамках проекту «Інтеграція через діалог. Програма освітньої, психологічної, інтеграційної допомоги дітям, які постраждали від збройного конфлікту на Сході України та анексії Криму», приймали й наші читачі Анастасія Донцова та Павло Шкаєв, який під час зустрічі розповів про свої враження від креативних заходів Академії.
 Подарунок від організаторів Академії – блокнот оригінального дизайну в урочистій обстановці був вручений й  Шевченко Дар’ї, лідеру Локального Центру, а від української компанії еко-бренду J’erelia вона отримала за свою громадянську активність незвичайний браслет «Сяючи перлини».
 Під час зустрічі  Світлана Смірнова, бібліотекар, автор і виконавиця власних пісень у бібліоцукерні «Вітамінки настрою» презентувала присутнім музичне попурі 
«Кольори натхнення». 
В межах роботи Локального Центру волонтер, військовий капелан Костянтин Тарабукін проводив з лідерами Центру заняття «Простір безпеки у школі життєтворчості». 
Серед занять найактуальнішими були про те, як поводитись на відпочинку у лісі з безпекою для себе та оточуючих та уникнути ураження різними вибухонебезпечними предметами.

Немає коментарів :

Дописати коментар