пʼятницю, 26 серпня 2016 р.

З любов’ю до тебе, моя Україно!

До 25-річчя Незалежності України в бібліотеці відбулись серпневі святкові зустрічі «З любов’ю до тебе, моя Україно!».


 У лекторії «120 хвилин про Україну» учасники Локального Центру громадянської освіти бібліотеки, представники студії юних поетів початківців «Літературний передзвін» та поетичного об’єднання «Молода надія» ліцею № 25 (кер. М. Рудак) декламували свої вірші, присвячені Україні, рідному краю. 
Натхненно виконував свої вірші переможець обласного туру Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості «Мрії про Україну: дитячий погляд» за 2 місце у номінації поетичні твори Штільгойз Олександр під час театралізованого дійства учасників заходу.
 


Бібліотекарі та їх партнери, виступаючи у ролі лекторів, згадували найбільші досягнення України у мистецтві, науці, освіті тощо. Перед присутніми виступила Марія Рудак, поетеса, член Міжнародного братства Юрка Гудзя, Член Національної спілки журналістів України, яка нещодавно отримала медаль «За жертовність і любов до України» від патріарха Київського і Всієї Руси – України Філарета. 

У бібліоцукерні «Вітамінки настрою» діти та дорослі долучилися до перегляду мультимедійної презентації-звіту «Подорожі з кольоровими парасольками тривають у місті мрії – Львові», під час якої координатор Локального Центру громадянської освіти Тетяна Данилевич розповіла про участь у Літній Академії.
 Діти також  долучилися до поетично-музичної композиції-імпровізації «З Україною у серці». 

Немає коментарів :

Дописати коментар