четвер, 25 серпня 2016 р.

У студіо-кухні Картати-Потати соковитий кавун

В один із спекотних днів серпня юні кондитери Кварталу МироТворчості зібралися у студіо-кухні Картати-Потати, щоб не тільки поласувати шматочком кавуна, цього соковитого фрукта, а й навчитися готувати з нього оригінальні солодощі. 
Але спочатку потрібно було учасникам заходу відповісти на запитання електронної вікторини мадам Етикет, познайомитись з чудовими книгами з карвінгу та оздобленню блюд з овочів та фруктів у «Школи кулінарних прикрас».
 Отримавши відповідні знання, діти приступили  до  приготування смачних десертів із кавуна. Разом з Картатою-Потатою вони поетапно готували з корки кавуна мармелад, цукати, варення «КавунОК!» та смачні цукерки у шоколадній глазурі. 
Бажаєте дізнатись як їх приготувати? 
Напишіть про це у коментарі. 
Рецепти обов’язково з’являться в одному з постів блогу МІСТО-Онлайн.  

Немає коментарів :

Дописати коментар