вівторок, 20 вересня 2016 р.

Літературно-мистецька колекція «На зв’язку - муза»

Представити своє хобі та акторський талант під час літературно-мистецької колекції «На зв’язку - муза» мали змогу юні читачки бібліотеки на мистецькому подіумі «Твій life стиль».



 Присутні на заході хлопці-знавці етикету, справжні джентльмени не тільки оцінювали виступи своїх однокласниць під час етикет-рандеву з сучасною книгою «Вишукана панянка представляє…», а й активно приймали в ньому участь.

 Під час тренінгових завдань «Давайте познайомимось» та «Сучасний стиль – це супер!» підлітки навчались мистецтву спілкування та обмінювались корисними порадами із Світланою Смірновою, регіональним представником українського бренду J’erelia та Тетяною Данилевич,  керівником бібліотечної школи життєтворчості «Пізнай і зрозумій себе».
 Анастасія Донцова, наша активна читачка під час інтерактивного прийому «Вільний мікрофон» допомагала підліткам долати власні стереотипи, щоб стати впевненим у собі. Учасники заходу мали змогу побувати на майстер-класах Юлії Данилевич ліплення мініатюр з пластиліну «Кулінарні шедеври для лялькової родини»,
 Діани Наумчук з вишивки бісером «Фантазії чарівної голочки»,

 Тетяни Данилевич - пані АРТ-майстра з виготовлення цукерок «Золотий кавунчик» та авторських листівок «Для друзів».
 Під час перебування у бібліоцукерні «Вітамінки настрою» наші читачі презентували улюблені книжки з виставки «Від книги до творчості».

Захід проводився за підтримки управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації та  Європейського Союзу в рамках проекту «Інтеграція через діалог». 

Немає коментарів :

Дописати коментар