пʼятницю, 18 листопада 2016 р.

Ми - різні! Ми - рівні!



 16 листопада 2017 року до Міжнародного дня толерантності в читальному залі відділу обслуговування учнів 5-9 класів в рамках заходів пункту європейської інформації «Все про Європу: читай, слухай, дізнавайся» бібліотекарі провели разом з Ольгою Котвіцькою, керівником ГО «Житомирська Асоціація науковців та бізнес-консультантів» батл «Ми - різні! Ми - рівні!




Будьмо толерантні один до одного!» серед учасників «Школи лідерів» та «Школи волонтерів», під час якого підлітки обговорювали питання, як: бути терпимими до інших, очистити душу від тягаря образи, прийняти іншу людину такою, яка вона є, тощо. Старшокласники, під час створення «Квітки толерантності»,  давали визначення слову - толерантність, роблячи висновок, що саме вона сприяє досягнення миру, визнанню основних прав людини, зменшенню конфліктів та покращенню комунікації між людьми.

 


Наші читачі також прийняли участь на ігровому майданчику Локального Центру громадянської освіти «Квартал МироТворчості» у літературній експрес-грі «Потяг толерантності», під час якого засвоювали простий закон толерантності: «у всьому, як хочете, щоб з вами поводились, так поводьтеся і ви з іншими». Діти допомагали один одному виконувати творчі завдання у комп’ютернїй студії «Рixel», читацькій ART – лабораторії та навчались працювати у командах.



Немає коментарів :

Дописати коментар