пʼятницю, 4 листопада 2016 р.

Читачі про молодіжний арт-проект «Те, про що важко сказати».

Про те, що нічого не буває випадкового, ми ще раз змогли пересвідчитись, коли під час святкування Дня народження Вероніки Тичкової, активістки Локального Центру громадянської освіти з групи «Панянки із «Сяйва»» у бібліоцукерні «Вітамінки настрою»



отримали SMS-повідомлення про доставку у Житомир пересувної виставки світлин молодіжного арт-проекту «Те, про що важко сказати». Дівчата швидко розібрали дорожню валізу, жваво ознайомлюючись з експонатами виставки за участю дітей з числа внутрішньо переміщених осіб, втіленої у життя фотохудожником Христиною Музичук з міста Львова у рамках проекту «Інтеграція через діалог». Було відчуття, що діти побачили на світлинах своїх рідних, настільки щиро та зацікавлено вони розглядали кожне фото.
Лідер групи «Дончанки» Локального Центру бібліотеки Анастасія Донцова показала на сайті http://dialogos.org.ua/ фото дітей, зображених на світлинах, зроблених під час Літньої Академії у місті Львові 
За час перебування виставки у Житомирі (з 26 жовтня по 2 листопада) з нею ознайомилось багато небайдужих жителів міста. Представляємо вашій увазі деякі з відгуків наших читачів. 














Немає коментарів :

Дописати коментар