середу, 14 червня 2017 р.

І з’єдналось з струною життя Ярослави Павлюк

На творчу зустріч «І з’єдналось з струною життя» з нагоди 85-річного ювілею Житомирської поетеси, публіциста, фольклориста та перекладача Ярослави Павлюк зібрались її шанувальники з різних куточків Житомирської області.
 Я. С. Павлюк – лауреат премій ім. Лесі Українки, Петра Полтави, нагороджена Золотою відзнакою товариства відомої польської поетеси Марії Конопніцької у Варшаві. Зустріч була організована за ініціативи Ірини Першко, директора Польського Дому у Житомирі.
 Своїми думками, почуттями щодо творчості пані Ярослави поділилися учасники заходу під час презентації її нової збірки перекладів, оригінальних віршів, пісень «В ім’я правди і доброти», написаних за останні роки, чимало з яких покладено на музику. 



Читачі бібліотеки мали змогу почути деякі з них у виконанні Лариси Бойко, автора і виконавиці власних пісень, композитора та її дитячого вокального ансамблю Польського дому «Квіти».
Заступник директора з наукової роботи Мозгова Л. А. та завідуюча відділом обслуговування учнів 5-9 класів Данилевич Т. К.  привітали ювілярку та презентували присутнім на заході колажі та пости з архіву блогу «МІСТО-Онлайн», присвячені Ярославі Степанівні.

Немає коментарів :

Дописати коментар