середу, 2 грудня 2020 р.

Книга у подарунок із благодійної літературної вітрини «Гукни книгу»

Житомирська обласна бібліотека для дітей, разом із своїми творчими партнерами, представниками молодіжної організації «Арт-село», читачами та їх батьками долучились до #ЩедрийВівторокДіти (#GivingTuesdaySpark) — міжнародної ініціативи в рамках глобального руху #ЩедрийВівторок (#GivingTuesday), направленої на популяризацію благодійності та формування культури добрих справ серед дітей і підлітків.

Разом із своїми читачами бібліотекарі стали учасниками мистецького заходу «Творчий вечір на двох» за участі письменника Сергія Храпчука та художниці Олени Славової та благодійної акції «Від серця до серця».







У малій залі Житомирської обласної філармонії імені Святослава Ріхтера юні актори разом з бібліотекарями презентували вірші пана Сергія – професійного музиканта, багатогранної творчої особисті, експериментатора, співавтора наукових статей в галузі історії української літератури, прозаїка, поета.


Діти мали змогу не тільки погортати книжки, представлені на благодійній літературній вітрині «Гукни книгу», але й отримати книжку Сергія Храпчука «Про Василя» у подарунок із чудовими ілюстраціями Олени Славової. Малюнки пані Олени, знаної художниці Поліського краю, заряджені позитивною енергією та надихають на творчість.






А нас такі події надихають на добрі справи. Книжки з літературної вітрини отримають також діти спеціалізованих шкіл міста.












Немає коментарів :

Дописати коментар