пʼятницю, 4 грудня 2020 р.

Не бути байдужим

 

Насильство не завжди можна побачити, бо його наслідки приховуються від сторонніх очей під страхами та почуттям сорому. Воно приносить біду у сім’ї по всьому світу. Тому дуже важливо не бути байдужим та долучатися до активних дій з 25 листопада по 10 грудня у рідному місті в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії «16 днів проти насильства». Саме про це ми говорили під час інформаційно-дієвого кола "Проти насильства разом" на платформі ZOOM із студентками, майбутніми бібліотекарями Житомирського фахового коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка.

 


Їм були презентовані книги, за допомогою яких можна говорити про важливі речі з дівчатками тінейджерами. Під час інтерактивного спілкування ми розглядали різноманітні форми їх подачі.

Студентки також виступили в ролі дизайнерів майбутнього уроку добрих справ під час майстер-класу.  після обговорення міжнародної ініціативи #ЩедрийВівторокДіти (#GivingTuesdaySpark) в рамках глобального руху #ЩедрийВівторок (#GivingTuesday), направленої на популяризацію благодійності та формування культури добрих справ серед дітей і підлітків.




Немає коментарів :

Дописати коментар