вівторок, 6 травня 2014 р.

Естафета пам'яті продовжується...


Юне покоління українців має знати від ветеранів та «дітей війни» всю правду про жахливі роки Великої Вітчизняної війни. Щоб ця правда навіки запам’яталась в їх серцях і навчала любові до рідної Батьківщини, сприяла бажанню жити  у мирі.
На жаль, з кожним роком зменшуються ряди свідків тих кровавих років. Саме завдяки їм, ми є онуками, правнуками та праправнуками Переможців і можемо з гордістю носити звання Непереможні.

Минуле не зникає і не забувається до того часу поки його зберігає людська пам'ять. Створювати віртуальний музей слави про сильних духом і мужніх серцем людей нам допомагають небайдужі підлітки та партнери бібліотеки, які багато років збирають у своїх домашніх архівах справжні реліквії війни.
     
Режисер самодіяльного театру юного актора підліткового клубу «Патріот» Т. Г. Єлисеєва разом зі своїми вихованцями щорічно приймають участь у  заходах нашої бібліотеки з театралізованими композиціями та спектаклями за мотивами творів українських та зарубіжних письменників, де описані різні періоди Великої Вітчизняної війни. Цікаво, що під час виступів юні актори використовують справжні речі колишнього воїна радянської армії ( каска, казанок, плащ-накидка тощо) батька Тетяни Григорівни Єлисеєвої.
                                                                         
На патріотизмі Тетяни Григорівни та репертуарі її театру виховувались та виховуються сотні юних читачів бібліотеки.
Чудовий режисер, люблячий педагог, подвижниця Всеукраїнського союзу жінок-трудівниць «За майбутнє дітей України» Т. Г. Єлисеєва навчає дітей любити свою країну, бути справжніми патріотами.

Немає коментарів :

Дописати коментар