четвер, 28 серпня 2014 р.

Під крилом у казки Світлани Соболевської


Пишаємось нашим партнером, поетесою, лауреатом літературної премії імені Михайла Клименка, авторкою творів для дітей, перекладачем, журналісткою,Світланою Соболевською , яка нещодавно здобула український  літературний «Оскар» - стала лауреатом міжнародного конкурсу «Коронація слова».

А за колискову «Під крилом у казки» вона отримала спеціальну відзнаку від Народного вокально-хореографічного ансамблю «Зернятко» в номінації «Пісенна лірика для дітей».
 На музику колискову поклав житомирський композитор Олександр Машевський,  у творчий співпраці з яким Світлана Соболевська створила понад 50 пісень для дітей українською та російською мовами.
Текст колискової настільки сподобався нашим читачам, що вони виготовили колективну роботу пастеллю
«Я сьогодні запросила казочку до хати…»



Світлана Соболевська асоціюється у нас, працівників бібліотеки, з метеликом – символом свободи, перетворень, краси . Вона і схожа на одного з них, адже у свій час стала однією з переможців обласного конкурсу краси 
«Красуня Полісся».

Світлана прагне зберегти у собі легкість метелика, який подолав жорстку оболонку кокона, навчився жити у похмурому світі й щоразу оновлюється з попелу життя.
У бібліотеці відбулась презентація її поетичної збірки «Метелик на долоні», яку гармонійно доповнювала чудова графіка Вікторії Разбіцької, вчителя декоративно-прикладного мистецтва Житомирської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату I-III ступенів №1.




Немає коментарів :

Дописати коментар