пʼятницю, 13 січня 2017 р.

Зимовий вітраж-зустріч з поетесою Катериною Новак

Мабуть, це велике щастя для талановитої людини, коли після зустрічі з нею люди мають не лише гарний настрій, але й окрилені її творчістю. 
Саме такі почуття відчували наші читачі, присутні на зимовій вітраж-зустрічі «Мандруючи стежинками душі» з поетесою Катериною Новак у бібліотечній літературній кав’ярні «Перехрестя віків».





 За словами Катерини, її вірші пишуться, ллються, струменіють рікою із серця і коли вже на папері, то належать не їй, а світові. 
Своєрідною інтригою заходу стала казкова міні-інсценівка «БібліоЗірочка на шляху до поетичного неба України» представників АРТ-групи бібліотеки, які виступили у ролі Вченої дами та Дівчини, яка доглядає за зірками.

Лідер Локального Центру громадянської освіти бібліотеки "Квартал МироТворчості" Анастасія Донцова взяла у Катерини Новак під час заходу експрес-інтерв'ю 
"Щоденник світлої душі".
 Ми дуже радіємо з того, що наша колишня читачка бібліотеки, член об’єднання юних поетів-початківців «Літературний передзвін»( 2009- 2011 р.), є одним з авторів збірки літературно-художніх творів читачів Житомирської обласної бібліотеки для дітей «Веселі барви дитинства» не зупинилася на шляху до омріяного майбутнього і продовжила писати вірші. 

На заході Катерина Новак презентувала присутнім збірку поезій «Мрійносони».
Окрасою зустрічі став виступ Лариси Бойко, автора музики, виконавиці, лауреата премії імені Лесі Українки, яка виконала декілька пісень на слова Катерини Новак.
Бажаємо тобі, наша Читачка-зірочка, щоб обраний тобою творчий шлях був осяяний  веселково-яскравими мріями, сповнений духовних надбань.
Від пані АРТ-майстер (Тетяни Данилевич) Катерина отримала у подарунок гравюри


Анастасія Донцова, юний журналіст "МІСТО-Онлайн", ретельно готувалася до зустрічі з поетесою Катериною Новак.




Немає коментарів :

Дописати коментар