понеділок, 31 жовтня 2022 р.

Мистецькій подіум «І закружляли у танку красуні дивовижні у пуантах»

 


Вишукані пані та панночки в чарівних аксесуарах та платтях артистично танцювали на мистецькому подіумі.

 Його назва

 «І закружляли у танку красуні дивовижні у пуантах» якнайкраще передавала те, що відбувалось перед очима відвідувачів бібліотеки.

Виступи юних та професійних танцівниць і танцівників супроводжувались оригінальною презентацією книги Світлани Карпенко та Наталії Місяць  «Клуб історичного танцю та танцювальна майстерня «Classic Ukrainian Dance» з теплими віршованими рядками на адресу кожного учасника.

Ця унікальна книга буде корисна кожному, кого цікавлять історичні танці та балет, хто прагне внести гармонію у своє життя та життя своїх дітей, наповнюючи його танцями, балетом і приємним спілкуванням.

Гості заходу не жаліли аплодисментів танцівникам і хореографам, керівництву «Клубу історичного танцю та танцювальної майстерні «Classic Ukrainian Dance»квітів, подарунків, зроблених з любов’ю власними руками для своїх фаворитів.

Дуже важливим моментом під час театралізованого дійства стало підписання такого важливого документу, як «Ухвала про відновлення історичної справедливості та проведення після Перемоги у війні з орками на ошатній артарені бібліотеки міських публічних балів».






































Немає коментарів :

Дописати коментар